Skoleinformasjon

Kalleklevs Fotos konsept

Med vår webtjeneste øker vi valgfriheten og mulighetene for de foresatte samtidig som vi forenkler og avlaster barnehagen/skolen.

Istedenfor at de foresatte skal få hjem en ferdig pakke med bilder av ett og samme bilde for gjennomsyn får de heller hjem en innloggingskode til vår hjemmeside via brev, e-mail eller sms. Med den kan de gå inn og se over bildene på vår nettside og velge mellom mange ulike bilder, størrelser og produkter. De kan til og med blande ulike bilder på samme bildeark, de kan zoome, sentrere og gjøre bildene svart-hvit eller i sephia. De kan til og med bestille andre produkter som canvas, julekort, kalendre, veggpryd med mer. De får altså en enorm mulighet for å få det produktet nettopp de vil ha. Når vi har en slik innovativ løsning, fører dette til at det ikke er noe kranglete returhåndtering og de foresatte slipper risikoen med å bli sittende igjen med hele bildepakken da man glemmer eller ikke orker den langsomme prosessen med å returnere pakken. Man har heller ikke en risiko for bortgjemte fakturaer – hvilket leder til påminnelsesavgifter og frafall av rabatter. Når de foresatte bestiller bilder på vår webtjeneste så gjennomføres kjøpet direkte ved hjelp av kortbetaling eller faktura. Dette gir en enkel, risikofri affære for de foresatte, da de kun får de bildene de ville ha til en pris de har bestemt.

Vi er veldig glad for å kunne tilby denne bildetjenesten ettersom det viser seg at det gir veldig fornøyde foreldre og barnehager/skoler. Barnehagen/skolen blir avlastet, da de ikke behøver å være involvert i noe etter selve fotografering ettersom vi foretar all håndtering med de foresatte. Barnehagen/skolen trenger ikke å fungere som et mellomledd lengre – med det unødvendige stresset bildepakkene og hentelappene medførte.