Valgfrihet

Vi har alle ulike ønsker. Dette gjelder naturligvis også på fotografering og bildeutvelgelse. Målet vårt er å gi alle mulighet til å få nettopp de bildende de vil ha. Og dette har vi langt på vei klart med vår nye, innovative løsning.

Vår fleksible løsning innebærer at du som foresatt kan velge ut nøyaktig hvilke bilder du vil ha og hvilke format de skal være. Større format passer utmerket som veggpryd, mens mindre format er koselig å gi og enda koseligere å få. Vanskelig å velge? Vi tilbyr prisgunstige pakketilbud med de mest populære formatene.

Dette har ført til utelukkende gode tilbakemeldinger og fornøyde foresatte. Og det syns vi er stas!

Vi ønsker at bildeutvelgelsen skal ligge hos de foresatte, ikke hos fotografen.

Med nesten 30 års erfaring som fotograf innen barnehage og skole har vi erfart at foresattes ønsker kan variere. Det som derimot er felles, er at de foresatte ønsker å se et komfortabelt og smilende barn. Man vil se at barnet sitt har det gøy.

Enkelte barn har ingen problem med å smile for fotografen på første forsøk. Andre har derimot et behov til å bli trygg på situasjonen før de varmer opp smilebåndet. Dette vet vi, og derfor vet vi å bruke tid på barna, la de bearbeide situasjon. Samtidig som vi tar bilder.

Dette fører til flere bilder, bedre bilder og større valgfrihet for deg som foresatt

Det vil ikke være opp til oss å velge, men deg.