Hva sier de foresatte om oss?«Heisann! 
Jeg har fått tilgang til bildene og bare ønsker å si at bildene ble helt fantastisk flott! Dere er veldig flinke! Det er ikke lett å få en litt engstelig 2 år gammel jente til å smile men jaggu fikk dere det til! Det ble en stor bestilling til å si det sånn :-)Tusen takk!»

«Hei,
først og fremst, tusen takk for veldig flott arbeid. Det er flere år siden vi har vært så heldig med BHG/skole fotograf. (dere har blitt anbefalt videre allerede). De ansatte i BHG sa også til meg at fotografen hadde vært veldig engasjert og flink med barna så det er bare bra. Mvh, Fabian»

«Fantastisk flotte bilder av mine barn! Tusen takk til deg!! Du gjør en utrolig jobb som fotograf i bhg! Hilsen Lise Vetås»

«Til å spise opp.Takker for kjempe flotte bilder Kalleklev Foto. Er ikke alltid de smiler så mye, så har nok vært en motiverende/morsom fotograf i barnehagen den dagen. Hilsen Jan Helland»

«Tusen takk for flotte portrettbilder av datteren min, bildene var ekte og nydelige! Gjertrud»

«Veldig flinke mennesker! Flink med barna, gode priser og flott service. Anbefales! Tore"Hva sier barnehagene om oss?


«Dere hadde fotografering hos oss  17. juni. 
Jeg har fått en tilbakemelding fra en mamma som jeg ønsker å dele med dere:
«Det er de fineste barnehagebildene jeg noen gang har fått»
– dette gjaldt både gruppebilde og portrett.
Problemet var bare å velge ut.
Barnehagen opplevde også at fotografen var kjekk å samarbeide med. J
God sommer til dere.
Hilsen Strandvik barnehage – Solveig»

«Vil bare si at det var fantastisk mange fine bilder. Nesten alle barna smiler. Hils fotografen med det. Vi i barnehagen er veldig fornøyde! » Marthahaugen Barnehage

«Har bare fått gode tilbakemeldinger! :-)» Skjold barnehage

«Vi er godt fornøyd med bildene. Andre året på rad vi bruker dem i barnehagen! Valestrand barnehage»

«En fotograf som er fantastisk til å få kontakt med barn. Tålmodig og oppfinnsom, slik at bildene blir kjempeflotte og naturlige! Unni Bendiksen»

«Tar fantastisk gode bilder. Må være verdens mest tålmodige barnefotograf. Han gir seg ikke før han har barna med seg! :)Anbefales på det sterkeste! Vadmyra Barnehage»