100 % fornøydgaranti


Det viktigste for oss er at du som kunde blir fornøyd med dine bildeprodukter fra Kalleklev Foto. Vi garanterer høyeste kvalitet og service til enhver tid. Vår kundeservice er tilgjengelig for alle henvendelser vedrørende din bestilling.

Skulle du på et tidspunkt ikke være fornøyd, så kontakt oss etter at du har mottatt din ordre. Fortell oss hvorfor du ikke er fornøyd, og så finner vi sammen den løsningen som passer deg best. Vi sender en ny ordre helt kostnadsfritt eller tilbakebetaler kjøpsprisen – mot returnering av produktet du ikke var fornøyd med.

Når gjelder fornøydgarantien?
Vi garanterer deg produkter av høyeste kvalitet. Hvis du på tross av normal håndtering etter mottagelsen oppdager en grunn til å være misfornøyd, sender vi en ny ordre kostnadsfritt eller tilbakebetaler kjøpsprisen.

Hvilke mulige former for returforsendelser finnes?
Hvis du har mottatt dine produkter i posten og ikker er helt fornøyd, kontakt oss da på e-post eller telefon. Vi opplyser om returadresse og annen relevant informasjon. Etter at vi har mottatt din retursending, foretar vi en vurdering med sikte på utsendelse av en ny ordre, eller vi tilbakebetaler kjøpsprisen – alt etter ditt ønske.

Hvor lenge gjelder returretten?
Du kan innen 30 dager benytte deg av 100 % fornøydgarantien mot skjellig grunn og fortell oss gjerne hvorfor du ikke er helt fornøyd. Husk å oppgi ordrenummer.

Kontakt oss